Fortrolighed

Privacy Policy

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger for den ansvarlige person

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside og tak for din interesse. I det følgende vil vi informere dig om håndteringen af ​​dine personlige data, når du bruger vores websted. Personlige data er alle data, som du personligt kan identificeres med.

1.2 Sarap.Online UG (begrænset ansvar), Augsburger Str. 552, 70327 Stuttgart, Tyskland, tlf .: +49 711 40099290, e-mail: hej @ er ansvarlig for databehandling på dette websted i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Sarap.online. Den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger, er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre beslutter formål og midler til behandling af personoplysninger.

1.3 Af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte transmission af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. Ordrer eller henvendelser til den ansvarlige) bruger dette websted en SSL eller. TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved hjælp af tegnstrengen "https: //" og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside

I tilfælde af kun informativ brug af vores hjemmeside, dvs. hvis du ikke registrerer eller på anden måde giver os oplysninger, samler vi kun data, som din browser sender til vores server (såkaldte "server logfiler"). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger, som er teknisk nødvendige for at vi kan vise hjemmesiden:

  • Vores besøgte hjemmeside
  • Dato og klokkeslæt på tidspunktet for adgangen
  • Antal data, der sendes i bytes
  • Kilde / reference, hvorfra du kom til siden
  • Brugt browser
  • Brugt operativsystem
  • Brugt IP-adresse (muligvis i anonym form)

Behandlingen udføres i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 tændt. f DSGVO baseret på vores legitime interesse for at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af ​​vores hjemmeside. En overførsel eller anden brug af dataene finder ikke sted. Vi forbeholder os dog ret til efterfølgende at kontrollere serverlogfilerne, hvis konkrete beviser peger på ulovlig brug.

3) cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og for at muliggøre brugen af ​​visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Dette er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af ​​browsersessionen, dvs. efter lukning af din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og giver dig mulighed for at genkende din browser næste gang du besøger den (såkaldte vedvarende cookies). Hvis der er indstillet cookies, indsamler og behandler de specifikke brugeroplysninger, såsom browser- og placeringsdata samt IP-adresseværdier, i en individuel udstrækning. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en specificeret periode, som kan variere afhængigt af cookien. Varigheden af ​​hver cookie-opbevaring kan findes i oversigten over cookie-indstillingerne i din webbrowser.

Nogle af cookies bruges til at forenkle ordreprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. Huske indholdet af en virtuel indkøbsvogn til et senere besøg på webstedet). Hvis personlige data også behandles af individuelle cookies, vi bruger, udføres behandlingen i overensstemmelse med artikel 6, stk. b GDPR enten til at gennemføre kontrakten i overensstemmelse med artikel 1, stk. 6, litra. en GDPR i tilfælde af et givet samtykke eller i henhold til artikel 1, stk. 6 lit. f GDPR for at beskytte vores legitime interesser i webstedets bedst mulige funktionalitet og et kundevenligt og effektivt design af sidebesøget.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser, så du er informeret om indstillingen af ​​cookies og individuelt beslutter dig for deres accept eller kan udelukke accept af cookies til bestemte tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig som den administrerer cookieindstillingerne. Dette er beskrevet i Hjælp-menuen i hver browser, hvilket forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. Disse kan findes for den respektive browser under følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=da
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/latest/web-preferences/#cookies

Bemærk, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten på vores hjemmeside være begrænset.

4) kontakt os

Når du kontakter os (f.eks. Ved hjælp af kontaktformularen eller e-mailen), indsamles personlige data. Hvilke data der indsamles, når en kontaktformular bruges, kan ses fra den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med det formål at besvare din anmodning eller til at etablere kontakt og den tilknyttede tekniske administration. Det juridiske grundlag for behandling af disse data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f GDPR. Hvis din kontakt sigter mod at indgå en kontrakt, er det yderligere juridiske grundlag for behandling artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. Dine data slettes, når din anmodning er behandlet. Dette er tilfældet, hvis det ud fra omstændighederne kan udledes, at det pågældende spørgsmål er endelig afklaret, forudsat at der ikke er nogen lovbestemte opbevaringskrav.

5) Databehandling, når du åbner en kundekonto og for kontraktudførelse

I henhold til artikel 6, stk. b GDPR, personlige data vil fortsat blive indsamlet og behandlet, hvis du giver dem dem til udførelsen af ​​en kontrakt eller når du åbner en kundekonto. Hvilke data der indsamles kan ses fra de respektive inputformularer. Sletning af din kundekonto er til enhver tid muligt og kan udføres ved at sende en besked til ovennævnte adresse til den ansvarlige. Vi lagrer og bruger de data, du leverer til kontraktforarbejdning. Efter afslutning af kontrakten eller sletningen af ​​din kundekonto blokeres dine data under behørig hensyntagen til skatte- og handelsretlige opbevaringsperioder og slettes efter udløbet af disse frister, medmindre du udtrykkeligt har accepteret yderligere brug af dine data eller en lovligt tilladt yderligere databrug fra vores side er forbeholdt var.

6) kommentar funktion

Som en del af kommentarfunktionen på denne hjemmeside vil i tillæg til din kommentar blive gemt og offentliggjort oplysninger om tidspunktet for skrivning af kommentarerne og navnet på den kommentator, du har valgt, på denne hjemmeside. Desuden vil din IP-adresse blive logget og gemt. Denne opbevaring af IP-adressen er lavet af sikkerhedsmæssige grunde og i tilfælde af, at den registrerede krænker tredjeparters rettigheder eller stiller ulovlige indhold ind ved at indsende en kommentar. Vi har brug for din e-mail-adresse for at kontakte dig, hvis en tredjeparts objekter til dit offentliggjorte indhold er ulovlige. Retsgrundlaget for opbevaring af dine data er Art. 6 para. 1 tændt. b og f DSGVO. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, hvis de modsiges af tredjemand som ulovlige.

7) Brug af kundedata til direkte reklame

7.1 Erklæring om nyhedsbrev E-mail-nyhedsbrev

Hvis du abonnerer på vores e-mail-nyhedsbrev, vil vi sende dig regelmæssig information om vores tilbud. Obligatoriske oplysninger for at sende nyhedsbrevet er din e-mail-adresse alene. Specifikationen af ​​yderligere data er frivillig og vil blive brugt til at adressere dig personligt. For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double opt-in procedure. Det betyder, at vi kun sender dig et e-mail-nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet os, at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Vi sender så en bekræftelses e-mail, der beder dig bekræfte ved at klikke på et link, som du ønsker at modtage nyhedsbrevet i fremtiden.

Ved at aktivere linket bekræftelse giver dig os dit samtykke til brug af dine personlige data i overensstemmelse med art. 6 para. 1 tændt en GDPR. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, gemmer vi din fra internetudbyder (ISP) registreret IP-adresse samt dato og tidspunkt for registreringen, for at forstå den mulige misbrug af din e-mail-adresse på et senere tidspunkt. De data, der indsamles af os ved registrering til nyhedsbrevet, vil udelukkende blive brugt til salgsfremmende formål ved hjælp af nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet via det medfølgende link i nyhedsbrevet eller ved at sende en besked til ovennævnte person. Efter logoff din e-mail adresse vil straks blive fjernet fra vores nyhedsbrev postliste så langt som du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data eller vi reservere en går ud over brug af data, der er tilladt ved lov, og som vi informerer i denne erklæring.

7.2 Afsendelse af e-mail-nyhedsbrevet til eksisterende kunder

Hvis du har givet os din e-mail-adresse, når du køber varer eller tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig regelmæssige e-mail-tilbud for produkter eller tjenester, der ligner dem, der allerede er købt fra vores sortiment. Vi behøver ikke at opnå noget særskilt samtykke fra dig for dette i overensstemmelse med Afsnit 7 (3) UWG. I denne henseende foregår databehandling udelukkende på grundlag af vores berettigede interesse i personlig personlig reklame i overensstemmelse med artikel 6, stk. f GDPR. Hvis du oprindeligt har gjort indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til dette formål, sender vi dig ikke en e-mail. Du har ret til når som helst at gøre indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til det førnævnte annonceringsformål med fremtidig virkning ved at underrette den ansvarlige i begyndelsen. Til dette pådrages du kun transmissionsomkostninger i henhold til de grundlæggende takster. Efter modtagelse af din indsigelse, vil brugen af ​​din e-mail-adresse til reklameformål stoppes øjeblikkeligt.

7.3 Afsendelse af nyhedsbrev via CleverReach

Vores e-mail-nyhedsbreve sendes via den tekniske tjenesteudbyder CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede ("CleverReach"), til hvem vi videregiver de data, du har angivet, da du tilmeldte dig nyhedsbrevet. Denne overførsel finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR og tjener vores legitime interesse i at bruge et effektivt, sikkert og brugervenligt nyhedsbrevssystem. De data, du indtaster med henblik på modtagelse af nyhedsbrevet (f.eks. E-mail-adresse), gemmes på CleverReachs servere i Tyskland eller Irland.

CleverReach bruger disse oplysninger til at sende og statistisk evaluere nyhedsbrevet på vores vegne. Til evalueringen indeholder de nyhedsbreve, der sendes via e-mail, såkaldte web-beacons eller tracking-pixels, som repræsenterer billedfiler med en pixel, der er gemt på vores hjemmeside. På denne måde kan det afgøres, om en nyhedsbrevsmeddelelse er åbnet, og hvilke links der er blevet klikket på. Ved hjælp af såkaldt konverteringssporing kan det også analyseres, om en foruddefineret handling (f.eks. Køb af et produkt på vores hjemmeside) har fundet sted efter at have klikket på sådanne links. Tekniske oplysninger registreres også (f.eks. Adgangstidspunkt, IP-adresse, browsertype og operativsystem). Dataene indsamles udelukkende i pseudonymiseret form og er ikke knyttet til dine andre personlige data; direkte personlig reference er ekskluderet. Disse data bruges udelukkende til statistisk analyse af nyhedsbrevskampagner. Resultaterne af disse analyser kan bruges til bedre at tilpasse fremtidige nyhedsbreve til modtagernes interesser.

Hvis du vil gøre indsigelse mod dataanalysen med henblik på statistisk evaluering, skal du afmelde nyhedsbrevet.

Vi har indgået en ordrebehandlingsaftale med CleverReach, som vi forpligter CleverReach til at beskytte vores kunders data og ikke videregive dem til tredjeparter.

Du kan læse mere information om dataanalyse af CleverReach her:
https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/
Du kan se CleverReach-databeskyttelseserklæringen her:
https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/.

7.4 Meddelelse om varetilgængelighed via e-mail

Hvis vi tilbyder muligheden i vores online shop for valgte, midlertidigt utilgængelige varer til at informere dig via e-mail om tidspunktet for tilgængelighed, kan du registrere dig for vores e-mail-meddelelsestjeneste for tilgængeligheden af ​​varer. Hvis du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste for tilgængeligheden af ​​varer, sender vi dig en engangs-e-mail-besked om tilgængeligheden af ​​det valgte produkt. Alt hvad der kræves for at sende denne anmeldelse er din e-mail-adresse. Udlevering af yderligere data er frivillig og kan bruges til at adressere dig personligt. Vi bruger den såkaldte double opt-in-procedure til at sende denne anmeldelse. Dette betyder, at vi kun sender dig en tilsvarende anmeldelse, hvis du udtrykkeligt har bekræftet os, at du accepterer at modtage en sådan meddelelse. Vi sender dig derefter en bekræftelses-e-mail, der beder dig klikke på det relevante link for at bekræfte, at du vil modtage en sådan meddelelse.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. en GDPR. Når du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste for tilgængelighed af varer, gemmer vi din IP-adresse, der er indtastet af internetudbyderen (ISP) samt datoen og tidspunktet for registrering for at forhindre eventuelt misbrug af din e-mail-adresse på et senere tidspunkt at være i stand til at forstå. De data, vi indsamler, når du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste vedrørende tilgængeligheden af ​​varer, vil kun blive brugt til at informere dig om tilgængeligheden af ​​en bestemt vare i vores online shop. Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail-meddelelsestjenesten for varetilgængelighed ved at sende en besked til den ovenfor nævnte person. Efter afmelding vil din e-mail-adresse blive slettet fra vores adresseliste, medmindre du udtrykkeligt har accepteret yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge dataene ud over det, som er tilladt i henhold til loven, og som vi informerer dig om i denne erklæring .

8) Databehandling til ordrebehandling

8.1 For at behandle din ordre arbejder vi sammen med følgende tjenesteudbyder (er), der helt eller delvist støtter os i gennemførelsen af ​​indgåede kontrakter. Visse personlige data overføres til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger.

De personlige data, der er indsamlet af os, videresendes til det transportselskab, der er bestilt med leveringen, så vidt dette er nødvendigt for levering af varerne. Vi videregiver dine betalingsdata til det bestilte kreditinstitut som en del af betalingsbehandlingen, hvis dette er nødvendigt for betalingsbehandlingen. Hvis der bruges betalingstjenesteudbydere, vil vi informere dig eksplicit nedenfor. Retsgrundlaget for overførsel af dataene er artikel 6, stk. b GDPR.

8.2 I tilfælde af bestilling af aldersbegrænsede varer sikrer vi i overensstemmelse med gældende ungdomsbeskyttelseslov, at du har nået den lovligt krævede minimumsalder for de pågældende varer. Vi bruger en aldersbekræftelsesproces til dette, som vi kan identificere dig personligt (aldersbekræftelse) og om nødvendigt. Kan sikre godkendelse. Til dette formål bruger vi Ident-Check-tjenesten fra DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn.

For at kontrollere den krævede minimumsalder vil nogle af dine personlige data blive sendt til ovennævnte tjenesteudbyder. Denne databehandling finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit.

8.3 Brug af specielle tjenesteudbydere til ordrebehandling og -behandling

- SendCloud
Afsendelsen finder sted via afsendelsesportalen "SendCloud" (SendCloud GmbH, Kanalstr. 10, 80538 München). I henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b GDPR videregiver vi dine data til SendCloud udelukkende med det formål at behandle din online ordre. Dataene videregives kun, hvis dette faktisk er nødvendigt for behandlingen. Detaljer om SendClouds databeskyttelse kan findes på SendCloud-webstedet på www.sendcloud.de/datenschutz/.

8.4 Overførsel af personoplysninger til forsendelsesudbydere

- DHL
Erfolgt die Zustellung der Ware durch den Transportdienstleister DHL (DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn), så gebir wir Ihre E-mail-Adresse gemäß Art. 6 Abs. 1 lit. en DSGVO vor der Zustellung der Ware zum Zweck der Abstimmung eines Liefertermins bzw. zur Lieferankündigung an DHL weiter, sofern Sie hierfür im Bestellprozess Ihre ausdrückliche Einwilligung erteilt haben. Anderenfalls geben wir zum Zwecke der Zustellung gemäß Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO nur den Namen des Empfängers und die Lieferadresse an DHL weiter. Die Weitergabe erfolgt nur, soweit dies für die Warenlieferung erforderlich ist. I diesem Fall ist eine vorherige Abstimmung des Liefertermins mit DHL bzw. die Lieferankündigung nicht möglich.
Samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ansvarlige person eller transporttjenesteudbyderen DHL.
- UPS
Hvis varerne leveres af transportudbyderen UPS (United Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG, Görlitzer Straße 1, 41460 Neuss), giver vi din e-mail-adresse, før varerne leveres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. en GDPR med det formål at aftale en leveringsdato eller at meddele leveringen til UPS, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun navnet på modtageren og leveringsadressen til UPS med henblik på levering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, GDPR. Det videregives kun, hvis dette er nødvendigt for levering af varerne. I dette tilfælde er forudgående koordinering af leveringsdatoen med UPS eller transmission af statusoplysninger for forsendelsesleveringen ikke mulig.
Samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovennævnte ansvarlige person eller over for transporttjenesteudbyderen UPS.

8.5 Brug af betalingstjenesteudbydere (betalingstjenester)

- Paypal
Ved betaling via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "afbetaling" via PayPal, giver vi dine betalingsdata til PayPal (Europa) Sarl et Cie, SCA, 22- 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt "PayPal"), fortsæt. Overførslen finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. b GDPR og kun for så vidt dette er nødvendigt for betalingsbehandling.
PayPal forbeholder sig retten til at foretage en kreditkontrol af betalingsmetodernes kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal. Til dette formål kan dine betalingsdata behandles i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR videregivet til kreditbureauer på basis af PayPals legitime interesse i at bestemme din solvens. PayPal bruger resultatet af kreditcheck med hensyn til den statistiske sandsynlighed for misligholdelse med henblik på at beslutte, om de skal levere den respektive betalingsmetode. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). For så vidt som score værdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af ​​scoreværdierne inkluderer, men er ikke begrænset til, adressedata. For yderligere oplysninger om databeskyttelse, herunder de anvendte kreditbureauer, henvises til PayPal's databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog fortsat have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktmæssig betaling.
- Stribe
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen Stripe, bliver betalingen behandlet af betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, til hvem vi vil give de oplysninger og oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen. videregive din ordre (navn, adresse, kontonummer, bankkode, muligvis kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR. Du kan finde flere oplysninger om Stripes databeskyttelse på URL'en https://stripe.com/de/privacy#translation.
Stripe forbeholder sig retten til at foretage en kreditkontrol på grundlag af matematiske-statistiske procedurer for at sikre den legitime interesse i at bestemme brugerens solvens. Om nødvendigt overfører Stripe de personoplysninger, der kræves til en kreditkontrol og modtaget som en del af betalingsbehandlingen, til udvalgte kreditbureauer, som Stripe videregiver til brugere på anmodning. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). Hvis score værdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af ​​scoreværdierne inkluderer, men er ikke begrænset til, adressedata. Stripe bruger resultatet af kreditcheck med hensyn til den statistiske sandsynlighed for misligholdelse med henblik på at træffe beslutning om retten til at bruge den valgte betalingsmetode.
Du kan når som helst gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til Stripe eller de bestilte kreditbureauer.
Dog kan Stripe stadig være berettiget til at behandle dine personlige data, hvis dette er nødvendigt for kontraktlig betalingsbehandling.

9) Kontakt for evalueringspåmindelse

Gennemgå påmindelse fra ShopVote
Hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til dette under eller efter din ordre i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR, sender vi din e-mail-adresse til vurderingsplatformen ShopVote of Blickreif GmbH, Alter Messeplatz 2, 80339 München (www.shopvote.de), så de kan sende dig en påmindelse om vurdering via e-mail.
Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke ved at sende en besked til den person, der er ansvarlig for databehandling eller til vurderingsplatformen.

10) Brug af klassificering og forsegling af godkendelsesgrafik

Store Stem Grafik

For at vise vores ShopVote-sæl og eventuelle indsamlede og / eller aggregerede ratings, har vi inkluderet ShopVote-grafik på denne hjemmeside.

Dette tjener til at beskytte vores legitime interesser, der dominerer i sammenhæng med en afvejning af interesser, i optimal markedsføring af vores tilbud i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, S. 1 lit. f GDPR. ShopVote-grafikken og de tjenester, der annonceres med dem, tilbydes af Blickreif GmbH, Alter Messeplatz 2, 80339 München.

Når ShopVote-grafikken kaldes op, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, der f.eks. Indeholder din IP-adresse, datoen og klokkeslættet for opkaldet, mængden af ​​overført data og kilden til opkaldet (adgangsdata) og dokumenterer opkaldet. Disse adgangsdata evalueres ikke og overskrives automatisk senest syv dage efter afslutningen af ​​dit besøg på hjemmesiden. ShopVote-grafikken indsamler eller gemmer ikke andre personlige data.

11) Brug af sociale medier: Videoer

Brug af Youtube videoer

Denne hjemmeside bruger Youtube indlejring funktion til visning og videoafspilning, der tilbydes af "Youtube" hører til Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow 4 St, Dublin, D04 E5W5, Irland ( "Google") tilhører.

Her bruges den udvidede privatlivstilstand, som ifølge leverandørinformationslagring kun af brugeroplysninger, når du afspiller / videoen i bevægelse. Når afspilningen af ​​indlejrede Youtube-videoer starter, bruger udbyderen "Youtube" cookies til at indsamle oplysninger om brugeradfærd. Ifølge "Youtube" -tips bruges disse bl.a. til at indsamle videostatistik, forbedre brugervenlighed og forebygge misbrug. Når du er logget ind på Google, bliver dine data direkte forbundet med din konto, når du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker at blive tilknyttet din profil på YouTube, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering udføres i overensstemmelse med art. 6 para. 1 lit. f DSGVO baseret på Googles legitime interesser i displayet af personlig reklame, markedsundersøgelse og / eller tilpasning af dets hjemmeside. Du har ret til at protestere mod oprettelsen af ​​disse brugerprofiler, og du skal overholde YouTube for at udøve dem. I forbindelse med brugen af ​​Youtube kan det også føre til overførsel af personlige data til serverne fra Google LLC. kommer i USA.
Uanset hvilken som helst afspilning af den integrerede video, vil du hver gang du besøger denne hjemmeside være forbundet til Google-netværket, hvilket kan udløse yderligere databehandling uden at have nogen indflydelse.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse på "Youtube" kan findes i YouTubes brugsbetingelser på https://www.youtube.com/static?template=terms og i Googles databeskyttelseserklæring på https://www.google.de / intl / de / policies / privacy.

For så vidt det er lovligt krævet, har vi dit samtykke til behandlingen af ​​dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR opnået. Du kan når som helst tilbagekalde dit givne samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie-samtykkeværktøjet", der findes på hjemmesiden.

12) Online Marketing

12.1 Facebook-pixel til oprettelse af brugerdefinerede målgrupper (med cookie-samtykkeværktøj)
Inden for vores onlinetilbud bruges den såkaldte "Facebook-pixel" på det sociale netværk Facebook, som drives af Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Quare, Dublin 2, Irland ("Facebook").
Klickt ein Nutzer auf eine von uns geschaltete Werbeanzeige, die bei Facebook ausgespielt wird, wird der URL unserer verknüpften Seite durch Facebook Pixel ein Zusatz angefügt. Undersøgelse af usærlige sider over Pixel das Teilen von Daten mit Facebook erlaubt, wird dieser URL-Parameter in the Browser des Nutzers per Cookie eingeschrieben, welches unsere verknüpfte Seite selbst setzt. Dieses Cookie fra Facebook Pixel sodann ausgelesen og ermöglicht eine Weiterleitung der Daten en Facebook.
Ved hjælp af Facebook-pixel er Facebook på den ene side i stand til at bestemme de besøgende på vores online-tilbud som en målgruppe til præsentation af reklamer (såkaldte "Facebook-annoncer"). Derfor bruger vi Facebook-pixlen til kun at vise de Facebook-annoncer, som vi placerer, til Facebook-brugere, der også har vist interesse for vores onlinetilbud eller som har visse karakteristika (f.eks. Interesser i bestemte emner eller produkter baseret på det besøgte Websites), som vi sender til Facebook (såkaldt "Custom Audiences"). Ved hjælp af Facebook-pixel vil vi også sikre, at vores Facebook-annoncer svarer til brugernes potentielle interesse og ikke er irriterende. På denne måde kan vi yderligere evaluere effektiviteten af ​​Facebook-annoncer til statistiske formål og markedsundersøgelsesformål ved at spore, om brugerne blev omdirigeret til vores websted efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt "konvertering").
Die erhobenen Daten sind für uns anonym, bieten uns also keine Rückschlüsse auf die Identität der Nutzer. Allerdings werden die Daten von Facebook gespeichert und verarbeitet, sodass eine Verbindung zum jeweiligen Nutzerprofil möglich ist and Facebook die Daten für eigene Werbezwecke, entsprechend der Facebook- Datenverwendungsrichtlinie (https://www.facebook.com/about/privacy/) verwenden kann. Die Daten können Facebook sowie dessen Partnern das Schalten von Werbeanzeigen auf und außerhalb von Facebook ermöglichen.
Databehandlingen forbundet med brugen af ​​Facebook-pixel finder kun sted med dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du fjerne kryds ved siden af ​​indstillingen for "Facebook Pixel" i "Cookie-samtykkeværktøjet" integreret på hjemmesiden.

12.2 Brug af Google Ads-konverteringssporing

Dette websted bruger online reklameprogrammet "Google Ads" og som en del af Google Ads konverteringssporing fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger tilbudet fra Google Ads for at henlede opmærksomheden på vores attraktive tilbud på eksterne websteder ved hjælp af reklamemateriale (såkaldt Google Adwords). Vi kan bruge dataene fra reklamekampagnerne til at bestemme, hvor vellykkede de individuelle annonceringstiltag er. Vi forfølger målet om at vise dig reklame, der er af interesse for dig, at gøre vores websted mere interessant for dig og at opnå en retfærdig beregning af de afholdte annonceringsomkostninger.

Cookien til konverteringssporing indstilles, når en bruger klikker på en annonceannonce, der er placeret af Google. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan vi og Google se, at brugeren klikkede på annoncen og blev omdirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en anden cookie. Dette betyder, at cookies ikke kan spores via Google Ads-kunders websteder. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at generere konverteringsstatistikker for Google Ads-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunderne finder ud af det samlede antal brugere, der klikkede på deres annonce og blev omdirigeret til en side med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, som brugerne kan identificeres personligt med.

Detaljer om behandlingen initieret af Google Ads Conversion Tracking og hvordan Google håndterer data fra websteder kan findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Hvis du ikke ønsker at deltage i sporing, kan du blokere denne brug ved at deaktivere Googles konverteringssporingscookie i din internetbrowser under nøgleordet "Brugerindstillinger". Du vil derefter ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Ads baseret på vores legitime interesse i målrettet reklame i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. Når du bruger Google Ads, kan personlige data også overføres til Google LLCs servere. kom i USA.

Du kan finde mere information om Googles databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

Du kan permanent modsætte dig indstillingen af ​​cookies ved hjælp af Google Ads Conversion Tracking ved at downloade og installere Google-browser-pluginnet, der er tilgængeligt på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted ikke må bruges eller kan kun være begrænset, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

For så vidt det er lovligt krævet, har vi dit samtykke til behandlingen af ​​dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR opnået. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie-samtykkeværktøjet", der findes på hjemmesiden, eller alternativt følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

13) webanalysetjenester

Google (Universal) Analytics
Dette websted bruger Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google (Universal) Analytics bruger såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der er gemt på din enhed, og som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden. Oplysningerne genereret af cookien om din brug af dette websted (inklusive den forkortede IP-adresse) overføres normalt til en Google-server og gemmes der; de kan også overføres til Google LLC-serveren. kom i USA.
Dette websted bruger Google (Universal) Analytics udelukkende med udvidelsen "_anonymizeIp ()", som sikrer anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker direkte personlig reference. Som et resultat af udvidelsen forkortes din IP-adresse på forhånd af Google inden for EU-lande eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde sendes den fulde IP-adresse til en Google LLC Server i USA og forkortes der. Google bruger disse oplysninger på vores vegne til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og for at give os andre tjenester i forbindelse med webstedsaktivitet og internetbrug. IP-adressen, der overføres af din browser som en del af Google (Universal) Analytics, flettes ikke med andre Google-data.
Med en speciel funktion, de såkaldte "demografiske karakteristika", muliggør Google Analytics også oprettelse af statistik med udsagn om alderen, køn og interesser hos de besøgende på basis af en evaluering af interesserelateret reklame og brugen af ​​oplysninger fra tredjeparter. Dette muliggør definition og differentiering af brugergrupper på webstedet med henblik på målgruppeoptimeret tilpasning af marketingforanstaltninger. Dog kan dataregistreringer, der er registreret via "demografiske egenskaber", ikke tildeles en bestemt person.
Detaljer om den behandling, der er igangsat af Google Analytics, og hvordan Google håndterer data fra websteder, kan findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites
Al behandling beskrevet ovenfor, især indstillingen af ​​Google Analytics-cookies til aflæsning af oplysninger om den anvendte terminalenhed, udføres kun, hvis du har givet os besked i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR har givet dit udtrykkelige samtykke til dette. Uden dette samtykke vil Google Analytics ikke blive brugt under dit webstedsbesøg.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse, skal du deaktivere denne service i "Cookie-samtykkeværktøjet", der findes på hjemmesiden. Vi har indgået en ordrebehandlingsaftale med Google om brugen af ​​Google Analytics, som Google er forpligtet til at beskytte dataene fra vores besøgende på hjemmesiden og ikke videregive dem til tredjepart.
Til transmission af data fra EU til USA er Google afhængig af såkaldte standardklausuler for databeskyttelse fra Europa-Kommissionen, som har til formål at sikre overholdelse af det europæiske niveau for databeskyttelse i USA.
Yderligere oplysninger om Google (Universal) Analytics kan findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

14) Værktøj og diverse

14.1 - Lexoffice
Vi bruger den skybaserede regnskabssoftware "lexoffice" fra Haufe-Lexware GmbH & Co. KG, Munzinger Strasse 9, 79111 Freiburg, til at håndtere bogføringen.
Lexoffice behandler indgående og udgående fakturaer samt, hvis relevant, vores virksomheds bankbevægelser for automatisk at registrere fakturaer, matche dem til transaktionerne og bruge dem til at oprette den økonomiske regnskab i en delvist automatiseret proces.
Sofern hierbei auch personenbezogene Daten verarbeitet werden, erfolgt die Verarbeitung gemäß Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO auf Basis unseres berechtigten Interesses an einer effizienten Organization and Dokumentation unserer Geschäftsvorgänge.
Du kan finde flere oplysninger om lexoffice, automatisk behandling af data og databeskyttelsesbestemmelserne på https://www.lexoffice.de/datenschutz/

14.2 Borlabs
Dette websted bruger cookie-samtykkeværktøjet Borlabs fra udbyderen Mr. Benjamin A. Bornschein, Georg-Wilhelm-Str. 17, 21107 Hamburg ("Borlabs"), der angiver to teknisk nødvendige cookies ("borlabsCookie" og "borlabsCookieUnblockContent") for at gemme din cookieindstilling. Ovennævnte behandling udføres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f, i GDPR på baggrund af vores legitime interesse i levering af cookie-præferencestyring til besøgende på hjemmesiden.
"Borlabs Cookie" behandler ingen personlige data. Cookien "borlabsCookie" gemmer den valgte præference, som du valgte, da du kom ind på hjemmesiden. Cookien "borlabsCookieUnblockContent" gemmer hvilke (eksterne) medier / indhold du altid vil have fjernet blokeringen automatisk. Hvis du vil tilbagekalde disse indstillinger, skal du blot slette cookies i din browser. Når du genindtaster / genindlæser webstedet, bliver du bedt igen om din cookieindstilling.

14.3 - Google Web-skrifttyper
Denne side bruger leveres til den ensartet udseende af skrifttyper såkaldte web skrifttyper fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow 4 St, Dublin, D04 E5W5, Irland ( "Google"). Når en side din browser de nødvendige webskrifttyper belastninger i deres browser cache til at vise tekst og skrifttyper korrekt.
For at gøre dette skal den browser, du bruger, oprette forbindelse til Googles servere. Dette kan også indebære overførsel af personlige data til serverne fra Google LLC. kommer i USA. På denne måde er Google opmærksom på, at vores hjemmeside er blevet brugt via din IP-adresse. Brugen af ​​Google Web Fonts er af interesse for en konsekvent og attraktiv præsentation af vores onlinetjenester. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO. Hvis din browser ikke understøtter web skrifttyper, vil en standard skrifttype blive brugt af din computer.
Flere oplysninger om Google Web Fonts findes på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy/

14.4 Google Translate

Dette websted bruger oversættelsestjenesten "Google Translate" leveret af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google") via en API-integration. Den browser, du bruger, opretter forbindelse til Google-serverne, så oversættelsen automatisk vises i henhold til dit valg af et nationalt sprog. Google bruger såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden. Oplysningerne genereret af cookien om din brug af dette websted (inklusive den forkortede IP-adresse) overføres normalt til en Google-server og gemmes der; de kan også overføres til Google LLC-serveren. kom i USA.
Hvis der behandles personoplysninger, sker dette i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR baseret på vores legitime interesse i barrierefri og universel adgang til vores websted.
Du kan finde flere oplysninger om Google Translate og Googles privatlivspolitik på: https://www.google.com/policies/privacy/
For så vidt det er lovligt krævet, har vi dit samtykke til behandlingen af ​​dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. en GDPR opnået. Du kan når som helst tilbagekalde dit givne samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie-samtykkeværktøjet", der findes på hjemmesiden.

15) rettigheder for den pågældende person

15.1 Den gældende databeskyttelseslov giver dig omfattende databeskyttelsesrettigheder (informations- og interventionsrettigheder) til den ansvarlige med hensyn til behandling af dine personoplysninger, som vi informerer dig om nedenfor:

  • Lige i henhold til artikel 15 DSGVO. De har navnlig en ret til oplysninger om dine behandles af os personlig databehandling formål, de kategorier af personoplysninger, de modtagere eller kategorier af modtagere dine data er offentliggjort eller planlagt holdbarhed eller kriterierne for fastlæggelse af gyldighedsperioden, eksistensen af ​​en ret til at rette, slette eller begrænse behandlingen objekt med behandling, klage til myndighederne, kilden til dine oplysninger, hvis det ikke var indsamlet af os fra dig, eksistensen af ​​en automatiseret beslutningsproces, herunder profilering og muligvis meningsfuld information om den involverede logik og du rækkevidde pågældende og den ønskede effekt af en sådan behandling, samt din ret til information, som garanterer i overensstemmelse med art. 46 DSGVO på Weiterlei Dine data til tredjelande
  • Ret til rettelse i henhold til Art. 16 DSGVO: Du har ret til øjeblikkelig korrektion af ukorrekte data vedrørende dig og / eller afslutning af dine ufuldstændige data gemt af os;
  • Ret til annullering i henhold til Art. 17 DSGVO: Du har ret til at kræve sletning af dine personlige data i nærværelse af kravene i Art. 17 para. 1 DSGVO. Denne ret gælder imidlertid ikke særlig, hvor behandlingen er nødvendig for udøvelsen af ​​retten til ytringsfrihed og information til opfyldelse af en retlig forpligtelse af hensyn til almen interesse eller for udøvelse, udøvelse eller forsvar af rettigheder
  • Ret til en begrænsning af behandlingen i henhold til artikel 18 DSGVO. Du er nødt til at kræve begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige data, så længe den omstridte du rette dine data vil blive kontrolleret, når du afviser en sletning af dine data på grund af forkert behandling af data og i stedet den rigtige begrænse behandlingen af ​​din anmodning data, hvis du har brug dine data til etablering, motion eller forsvare retskrav efter vi ikke længere har brug for eller at data om det formål at opnå, hvis du har indgivet en indsigelse på grund af din særlige situation, mens der endnu ikke sikkert, om vores legitime Årsager overhovedet
  • Ret til information i henhold til artikel 19 DSGVO. Har du haft ret til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen i forhold til de ansvarlige påstande om, at han er forpligtet til at alle modtagere, til hvem personoplysninger om du var udsat, denne rettelse eller sletning af data eller underrette begrænsning af behandling, medmindre dette viser sig umulig eller er uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere.
  • Ret til portabilitet af data i henhold til artikel 20 DSGVO: Du skal få på en struktureret, konsekvent og maschinenlesebaren format eller til at anmode om overførsel til en anden afgift, hvis dette er teknisk muligt, til højre udlevere dine personlige oplysninger, som du har givet os ;.
  • Ret til at tilbagekalde godkendt samtykke i overensstemmelse med Art. 7 para. 3 DSGVO: Du har ret til at tilbagekalde et samtykke, der engang er givet i behandlingen af ​​data til enhver tid med fremtidig virkning. I tilfælde af tilbagekaldelse vil vi straks slette de pågældende data, for så vidt som yderligere behandling ikke kan baseres på et retsgrundlag for samtykkefri behandling. Tilbagekaldelsen af ​​samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der udføres på grundlag af samtykke, indtil tilbagekaldelsen
  • Ret til at indgive en klage i overensstemmelse med artikel 77 i GDPR: Hvis du er af den opfattelse, at behandlingen af ​​dine personoplysninger er i strid med GDPR, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i Medlemsstat for dit opholdssted, dit arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

15.2 Indsigelsesret

HVIS VI I en interesse OVERVEJELSER dine personlige data på grund af vores overordnede interesse i gang, har du ret til på ethvert TERM med begrundelse i ud af deres situation VIST over behandlingen KONFLIKT MED virkning for fremtiden appel.
MAKE brugsretten, Vi stopper BEHANDLING AF DATA DATA. En afsluttende FORTSAT MEN RESERVERET NÅR VI obligatoriske beskyttelse værdige formål til forarbejdning, kan bevise deres interesser, grundlæggende rettigheder og friheder vejning eller hvis behandlingen af ​​fuldbyrdelsen, motion eller forsvare retskrav TJENER.

Er dine personoplysninger behandlet af USA til Direct Mail BETJENES HAR RET, TIL ENHVER TID mod oppositionstilhængere BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER EMNE FÆRDIG TIL BRUG FOR sådan reklame appel. Du må udøve det opførte som beskrevet ovenfor.

GØR ANVENDELSE AF DIN BEGRUNDELSE HØJRE, VI AFSLUTTER BEHANDLINGEN AF DE OMHANDLEDE DATA TIL DIREKTE TILTAGELSE.

16) Varighed af opbevaring af personlige data

Længden af ​​lagring af personoplysninger målt på grundlag af det relevante retsgrundlag, formålet med behandlingen og - i givet fald - også baseret på den lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks, handels- og fastholdelse skat perioder).

Ved behandling af personoplysninger baseret på et udtrykkeligt samtykke i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. en DSGVO, opbevares disse data, indtil personen trækker sit samtykke tilbage.

Der er lovbestemte tilbageholdelsesperioder for data, der i forbindelse med juridiske eller lignende forpligtelser er baseret på Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO behandles disse data rutinemæssigt slettet efter udløbet af den periode, dyrene, forudsat at de ikke længere at opfylde kontrakten eller kontraktforhandlinger nødvendigt og / eller fortsætter vores del ingen legitim interesse i den videre opbevaring.

I behandlingen af ​​personoplysninger på grundlag af art. 6 para. 1 tændt f DSGVO denne data er lagret, indtil den pågældende er hans ret i henhold til art. 21 para. 1 DSGVO, medmindre vi kan bevise vægtige legitime grunde til behandlingen, som opvejer interesser, rettigheder og friheder den registrerede, eller behandlingen er for etablering, motion eller forsvare retskrav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte reklame på grundlag af artikel 6 para. 1 lit. DSGVO disse data vil blive opbevaret, indtil den pågældende udøver sin ret til indsigelse i henhold til artikel 21 til 2 DSGVO.

For så vidt som de øvrige oplysninger i denne opgørelse af specifikke behandling situationer ellers lagrede personoplysninger vil blive slettet af den måde, når de ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller behandlet på nogen måde.

 
© IT-advokatfirma
 

DOCID: ##ITK-9a8459e3683e83523b4f1379531c9512##

Version: 202106200600